tiltopps_barelogo

Da begynner det å bli klart for ny sesong av «Til topps i Porsanger», den 17. i rekken. Også i år vil det være mulig å benytte «Trimpoeng appen» for å sjekke inn på alle turmålene . For de som ikke ønsker å benytte seg av appen blir det mulig å kjøpe klippekort og deltakerhefter som tidligere.

Turmålene i “Til topps i Porsanger” er følgende:

Startpunkt for alle turene er beskrevet både i deltakerheftet og i appen. Fra startpunktene er det merkede stier til alle toppene.

Formålet med “Til topps i Porsanger” er å motivere folk flest til å komme seg ut på tur og bli bedre kjent med den flotte kommunen vår. Toppene som er med er stort sett lettgåtte, slik at både gammel og ung kan delta.

Barn under 12 år deltar gratis. De må ha egen profil for å kunne delta med appen, dvs at barn må ha egen telefon for å kunne opprette en bruker. Dersom ikke dette lar seg gjøre er det bare å hente gratis klippekort på en av våre utsalgssteder:

  • Stabbursnes Naturhus
  • Intersport Lakselv
  • Porsanger turmasjklubb
  • Solheim trim og fysioterapi

Om appen:

Appen «Trimpoeng» lastes ned på telefonen. Man registrerer seg med navn, adresse osv. Betalingen gjøres også enkelt i appen. Både i appen og på tilhørende hjemmeside vil man kunne finne veiforklaring til startpunktet for hver topp, beskrivelse av alle turmål, kart, hvor mange som har gått til de ulike toppene, hvem som har samlet flest poeng osv.

Når man skal ut på topptur kan man gjerne åpne appen allerede når turen starter, og velge turmålet man skal besøke (dette gjør at man kan sjekke inn selv om det ikke er dekning på selve toppen). Når man er innenfor en viss avstand fra turkassen på toppen kan man sjekke inn i appen på turmålet man besøker. Legg gjerne inn bilder fra turen på Instagram.

“Til topps i Porsanger” sin egen hjemmeside i Trimpoeng finner du her: http://trimpoeng.no/i/ttporsanger20

Vi håper mange ønsker å delta i «Til topps i Porsanger» i sommer, men app eller klippekort!

I november har vi et arrangement på Naturhuset hvor alle som har deltatt er med i trekningen av fine gavepremier. Alle barn som har levert deltakerkort med tre klipp (eller mer) får overrekt diplom og T-skjorte.

Ta gjerne kontakt med Naturhuset dersom du har spørsmål!

Tlf 78464765, mail Stabburs@onlline.no